Tuesday, June 29, 2010

Beli Buku Online-Lagenda Budak Setan

Selama ni tak penah beli buku secara online. Sebab lebih suka belek di kedai untuk membelinya. Tapi kali ni takde pilihan sebab buku yang nak dibeli boleh dianggap 'antik' dan takde lagi dah dijual di kedai. Bukunya bertajuk Lagenda Budak Setan. Yup, ini gara-gara demam menonton LBS lah. Tapi dulu memang Sherrina pengikut setia karya Ahadiat Akashah. Cuma yang ini entah hilang ke mana. Mujur ada website yang menjualnya secara online iaitu di adli.me. Sherrina order dua buku iaitu Lagenda Budak Setan dan Kasyah: Lagenda Berakhir. Ingatkan cite ni tergantung di buku Katerina je. Rupanya ada penutupnya. Masa tu dah masuk MRSM Terendak. Dah tak ikut lagi buku-buku Ahadiat Akashah.

Cuak gak takut buku basah kene hujan tapi sebab hantar pakai pos express, kene ada orang sign untuk ambil. Buku dibungkus dengan kemas dalam pek Pos Express.

Alamak! Ini cover special edition sempena filem LBS. Sherrina order versi lama.

Rupanya hanya sarung hiasan aje. Hmm...cover ni lain lah. Dulu warna kuning kalau tak silap tapi design style sama.

Ini dia buku yang ditunggu-tunggu. Nak tau apa kesudahannya cita Kasyah ni. Cinta yang penuh duka nestapa gembira segala macam lah. Punya banyak dugaan dan rintangan.

Yippee! Ada stok buku baru untuk santapan selama beberapa minggu :D

4 comments:

Adlilatun Nur said...

salam... nak tanyer...
mmg 2 ek buku for the whole story?
yg katerina tak termasuk?
tengok kat link from web, 3books...

sherrina said...

Salam,

nope. 3 termasuk Katerina. Tapi Katerina saya tak beli sebab memang ada dalam koleksi.

naz said...

Tq kak sherry for your post. Saya pun dah beli juga-)

sherrina said...

Selamat 'menelaah', Naz :D

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin